Edvard Munchweg 91 ALMERE

huurprijs: € 100,00

De Promenadekantoren bevinden zich op bedrijventerrein Het Atelier. De Hagevoortdreef heeft via de tussenring een directe verbinding met de A6 en de nabijgelegen A27, waardoor de bereikbaarheid van het kantoor perfect is. Langs de Hagevoortdreef en aan de entreegevels wordt de bedrijfsnaam aangebracht, waardoor er herkenbaarheid is voor iedere onderneming. Het plan kent 4 kantoorgebouwen, waarvan 1468 m2 voor verhuur beschikbaar is. Eveneens is in de gebouwen een fitnesscentrum en kinderdagverblijf opgenomen.
De hoofdingang van ieder gebouw bevindt zich op de 1e verdieping en is bereikbaar via de promenade (loopbrug). Ieder gebouw heeft 4 bouwlagen en is als volgt ingedeeld:
begane grond 154 m² VVO
1e verdieping 241 m² VVO
2e verdieping 240 m² VVO
3e verdieping 99 m² VVO
Per gebouw zijn 17 parkeerplaatsen op eigen terrein en er is een centrale fietsenstalling onder de loopbrug. De kantoorruimte is voorzien van o.a. een intercom installatie, een rolstoellift, systeemplafond en armaturen in trappenhuis en toiletten. In de verblijfsruimte wordt gebruik gemaakt van een Warmte Terug Win installatie en op de 1e en 2e verdieping zijn pantry's aanwezig. Eveneens wordt in de kantoorruimte aan 3 gevels een electra leidinggoot geplaatst.

De huurprijzen zijn als volgt:
kantoorruimte € 135,-- per m² v.v.o. per jaar excl. B.T.W. excl. servicekosten
begane grond € 100,-- per m² v.v.o. per jaar excl. B.T.W. excl. servicekosten

De servicekosten bedragen € 22,-- per m² v.v.o. per jaar excl B.T.W. als voorschotbijdrage.

De huur van een parkeerplaats onder het gebouw bedraagt € 400,-- per plaats per jaar excl. B.T.W. De overige parkeerplaatsen kosten € 250,-- per plaats per jaar excl. B.T.W.

Deelverhuur is mogelijk vanaf 1 verdieping.
Informatie:
Nouwens Register Bedrijfsmakelaardij OZ
Tel. 0320-850 930
Mobiel: 06- 53 37 45 63