Stadhuisplein 65 LELYSTAD

huurprijs: € 115,00

TE HUUR

ADRES
Stadhuisplein 65, 8232 VM te Lelystad

OBJECT
Zeer gunstig gelegen kantoorruimte van in totaal ca. 560 m² op de 1e en 2e verdieping (280 m2 per verdieping) van gebouw “Gordion”. Huur is mogelijk vanaf ca. 120 m².

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Gebouw “Gordion” is gelegen op een mooie locatie in het stadscentrum van Lelystad, aan het plein en recht tegenover het net verbouwde gemeentehuis. Alle voorzieningen bevinden zich in de directe nabijheid. Het NS station ligt op loopafstand en bereikbaarheid per auto is eveneens goed te noemen. Een fietsenstalling alsmede goede openbare parkeervoorzieningen treft u direct achter het object.

INDELING
Begane grond: Centrale entree met postbussen en bellen tableau t.p.v. de begane grond, centraal trappenhuis, liftinstallatie. 2e verdieping: Entree ontvangstruimte , dubbele toiletgroep, diverse kantoren Totale vloeroppervlakte ca. 280 m2 (BVO) gelegen op 2e verdieping. De ruimte is verdeeld in diverse kantoorruimtes en voorzien van o.a. toiletten en pantry. De ruimte is in tweeën te splitsen: 65a ca. 160 m², 65b ca, 120 m². Een combinatie met ca. 280 m2 kantoorruimte ter plaatse van de 1e verdieping is mogelijk.

PARKEERGELEGENHEID
Voldoende parkeergelegenheid op in de directe nabijheid gelegen openbare terreinen/garages.

HUURPRIJS
€ 115,- per m2 per jaar.
Zeer interessant voor niet BTW-plichtige huurders!

SERVICEKOSTEN
De servicekosten worden in overleg vastgesteld.
Onder de servicekosten wordt o.a. verstaan:
- Voorschot verbruik van gas, water en elektra;
- Vastrecht gas, water en elektra;
- Onderhoud en/of periodieke controle van o.a. CV en luchtbehandelinginstallaties, liftinstallatie, verlichting algemeen, dakbedekking, zonwering, brandmeldinstallatie, schoonmaakonderhoud, algemeen onderhoud;
- Glasverzekering;
- Verontreinigingsheffing;
- Administratiekosten.

VOORZIENINGEN
De kantoorruimte is o.a. voorzien van:
- Systeemplafonds;
- Verlichtingsarmaturen;
- Kabelgoten;
- Tapijt;
- Scheidingswanden;
- Liftinstallatie;
- Verwarming;
- luchtbehandelingsinstallatie;
- Airco (gedeeltelijk)

BANKGARANTIE
Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met servicekosten en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

HUURPRIJS INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatste geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI laag (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

HUUROVEREENKOMST
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden hervat in een op het model standaard ROZ-huurovereenkomst gebaseerde overeenkomst.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

AANSPRAKELIJKHEID Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zowel de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Lelystad
Sectie: M
Nummer: 3256

AANVAARDING
Per direct.

BIJLAGEN
Voor verdere onderliggende stukken kunt u contact met ons opnemen.

COURTAGE

Informatie
Nouwens Register Bedrijfsmakelaardij OZ
Cannenburch 72
8226 RS Lelystad
Tel. 0320 85 09 30
Mobiel 06 53 37 45 63
Email info@nouwensmakelaardij.nl