Stadhuisplein 57a LELYSTAD

huurprijs: € 188,00

ADRES
Stadhuisplein 57a, 8232 VM te Lelystad.

OBJECT
De Heul Vastgoed BV biedt te huur aan in de “GORDION” deze zeer goed gesitueerde winkelruimte waar voorheen IT’s (Prijstopper) in gehuisvest was. De winkelruimte meet in totaal ca. 414 m² BVO en is als volgt verdeeld: ca. 134 m² BVO t.p.v. de begane grond en 280 m² BVO t.p.v. de 1e verdieping. De winkelruimte heeft t.p.v. de begane grond een front van ca. 10 m en t.p.v. de 1e verdieping ca. 34 m. Eventuele uitbreiding met nog eens 280 m2 op de 1e verdieping behoort tot de mogelijkheden het totaal aantal m2 BVO komt daarmee op bijna ca. 700 m2. Verhuur is mogelijk vanaf 134 m2 BVO.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Direct aan het Stadhuisplein en nabij het NS Station gelegen. Recht tegenover het complex is het Gemeentehuis van Lelystad gesitueerd. De winkel bevindt zich op absolute A1 stand, HEMA, en de FreeRecordShop zijn o.a. uw buren.

INDELING
De totale vloeroppervlakte meet ca. 414 m² BVO. De ruimte beschikt aan de achterzijde over een ondersteunende ruimte (voorraad, toilet, pantry) met laad-/losdeuren. De 1e verdieping is te bereiken middels een interne trap. In de centrale hal van het gebouw treft u een liftinstallatie.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het opleveringsniveau is casco.

PARKEERGELEGENHEID
Voldoende parkeergelegenheid op openbare terreinen-/parkeergarages beide in de directe nabijheid. Tevens is de centrale fietsenstalling t.b.v. de binnenstad direct het object gesitueerd

HUURPRIJS
€ 188,- per m² BVO per jaar excl. BTW. (Bij huur van zowel de 1e als de 2e verdieping)

HUURPERIODE
Het uitgangspunt is 5 jaar met telkens 5 verlengingsjaren.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing

BANKGARANTIE
Ter grootte van 3 maanden huurbetalingsverplichting, vermeerderd met de verschuldigde BTW over dit bedrag.

HUURPRIJS INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatste geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer voor de gezinsconsumptie CPI laag (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

HUUROVEREENKOMST
Indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden hervat in een op het model standaard ROZ-huurovereenkomst gebaseerde overeenkomst.

GUNNING
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Lelystad
Sectie: M
Nummer: 3256

AANVAARDING
Per direct

BIJLAGEN
Voor verdere onderliggende stukken kunt u contact met ons opnemen.

COURTAGE
Nouwens Register Bedrijfsmakelaardij OZ treedt op voor de verhurende partij. Als huurder bent u Nouwens Register Bedrijfsmakelaardij OZ derhalve geen courtage verschuldigd.
Informatie
Nouwens Register Bedrijfsmakelaardij OZ
Cannenburch 72
8226 RS Lelystad
Tel. 0320 85 09 30
Mobiel 06 53 37 45 63
Email info@nouwensmakelaardij.nl