Dienstverlening

Dienstverlening

 

Nouwens Bedrijfsmakelaardij verleent een breed scala aan diensten op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed. Wij werken ondermeer voor eigenaren en gebruikers  van winkel-, kantoor- en bedrijfsruimten en voor beleggers, aannemers, projectontwikkelaars, stichtingen en scholen.

Door onze uitstekende marktkennis en ervaring in de aan- en verhuur en aan- en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed hebben wij een belangrijke positie  in de regio. Dat onze opdrachtgevers bij ons terugkomen is iets waar wij trots op zijn.

Taxaties

Op het gebied van taxaties kunnen wij bogen op een jarenlange ervaring met het waarderen van bedrijfsonroerendgoed. Wij mogen diverse banken en projectontwikkelaars tot onze vaste opdrachtgevers rekenen.

Mediation

Nouwens Bedrijfsmakelaardij wordt steeds vaker gevraagd als mediator. Huurder en verhuurder kunnen het bijvoorbeeld niet eens worden over huurprijsverhoging en zeker in deze tijd huurprijsverlaging.

Voorbeeld: 4 jaar geleden is een huurcontract gesloten tegen de toen geldende markthuur. Nu is conform de huurovereenkomst huurder gerechtigd om de huurovereenkomst het volgende jaar te beeindigen en te verhuizen naar een goedkopere en misschien wel mooiere locatie. Maar verhuizen kost ook geld.

De verhuurder heeft er in de meeste gevallen baat bij u als huurder te behouden. In dit spanningsveld kan Nouwens Bedrijfsmakelaardij onafhankelijk als ervaren mediator optreden.