Palmpolstraat 35 ALMERE

huurprijs: € 3.500,00 (verhuurd)

Op het hedendaagse bedrijvenpark “Veluwsekant-Oost”, direct langs de A6 gelegen, bieden wij u deze prachtige kantoor-/bedrijfsruimte te huur aan. Het geheel bestaat uit circa 300 m² kantoorruimte en circa 180 m² bedrijfsruimte welke momenteel een hoogwaardige afwerking kent.

Indeling begane grond; via de keurige eigen entree bereikt u de centrale hal. Vanuit deze ruimte heeft u toegang tot de ruime kantine en bedrijfsruimte op de begane grond. De sanitaire voorzieningen zijn netjes en de trap naar de eerste en tweede verdieping is hoogwaardig gestoffeerd. De kantine ruimte is voorzien van een net keukenblok en er is volop ruimte voor een grote eet-/werktafel. De hal is voorzien van een grote overheaddeur en ingericht met losse makkelijk te verwijderen wanden. De ruimte is voorzien van camerasysteem (extern te benaderen) en centrale verwarming.

Indeling eerste verdieping: deze multifunctionele kantoorruimte is zeer exclusief afgewerkt en gestoffeerd. De grote open ruimte is voorzien van een grote spreekkamer met veel glas en bereikbaar middels openslaande deuren. Overname van meubels behoort tot de mogelijkheden.

Indeling tweede verdieping: deze ruimte is voorzien van twee exclusieve directiekamers die eveneens gemeubileerd gehuurd kunnen worden.

Bijzonderheden:
- Huurprijs € 3500,- exclusief BTW per maand
- Gehele pand voorzien van airco systeem;
- Alarminstallatie;
- Diverse kantoorstellingen in bedrijfsruimte aanwezig;
- Oplevering in overleg.