Stationsplein 10 Lelystad

huurprijs: € 43.840,00

Lelystad, Stationsplein 10
Huurprijs € 160,00/m2 per jaar ex. BTW
Op uitstekende hoek-locatie gelegen winkel/praktijk/kantoorruimte van ca. 274 m2.
Door de ligging op de hoek heeft het object een brede etalage. De ruimte is gelegen op de hoek van de Stationsweg en de Dukaatpassage, pal tegenover de ingang van BCC en de entree van de meest gebruikte parkeergarage De Waag. De Dukaatpassage is de toegangsweg naar De Promesse, het nieuwste winkelcentrum van Lelystad waar winkels als de Hema, Halfords, Ziengs en de New Yorker gevestigd zijn. Deze winkels liggen allemaal op steenworp afstand van deze ruimte. Schuin tegenover ligt een druk bereden fietspad en het NS Station van Lelystad. Tot voor kort was in het pand een ANWB winkel gevestigd. Het hele gebouw en de directe omgeving maken een zeer verzorgde, representatieve indruk.
Bestemming
Winkelruimte/dienstverlenende ruimte. Deze locatie is onder andere ook zeer geschikt voor medische doeleinden zoals bijvoorbeeld een privékliniek, apotheek, tandartsenpraktijk etc. Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen bij de makelaar en de gemeente Lelystad.

Opleveringsniveau
Het object wordt in huidige - casco - staat aangeboden.

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid in directe omgeving (betaald parkeren).

BTW
Huurder en verhuurder verklaren uitdrukkelijk dat bij het vaststellen van de huurprijs uitgangspunt is geweest dat huurder blijvend voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968. Indien de belaste verhuur beëindigd wordt dan wel een verzoek tot belaste verhuur niet wordt ingewilligd omdat de huurder niet meer c.q. niet aan de gestelde eisen voldoet, wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd dat de verhuurder volledig gecompenseerd wordt voor de BTW op de toerekenbare investeringen en kosten welk hij aan de fiscus moet terugbetalen c.q. niet (meer) in aftrek kan brengen.

Servicekosten
In overleg.

Promotiebijdrage
In overleg.

Huurbetaling
De huur wordt per maand vooruit betaald.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van tenminste 3 maanden huur en eventuele servicekosten, promotiebijdrage te vermeerderen met BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens”, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.


Huurtermijn
5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken inclusief de daarbij behorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
Per direct.

Gunning
De eigenaar behoudt zich het recht van gunning voor.

Informatie:
Nouwens Bedrijfsmakelaardij
Tel. 0320-850930