Dienstverlening

Dienstverlening

 

Nouwens Bedrijfsmakelaardij verleent een breed scala aan diensten op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed. Wij werken ondermeer voor eigenaren en gebruikers  van winkel-, kantoor- en bedrijfsruimten en voor beleggers, aannemers, projectontwikkelaars, stichtingen en scholen.

Door onze uitstekende marktkennis en ervaring in de aan- en verhuur en aan- en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed hebben wij een belangrijke positie  in de regio. Dat onze opdrachtgevers bij ons terugkomen is iets waar wij trots op zijn.

Taxaties

Op het gebied van taxaties kunnen wij bogen op een jarenlange ervaring met het waarderen van bedrijfsonroerendgoed. Wij mogen diverse banken en projectontwikkelaars tot onze vaste opdrachtgevers rekenen.

Mediation

Nouwens Bedrijfsmakelaardij wordt steeds vaker gevraagd als mediator. Huurder en verhuurder kunnen het bijvoorbeeld niet eens worden over huurprijsverhoging. In dit spanningsveld kan Nouwens Bedrijfsmakelaardij onafhankelijk als ervaren mediator optreden.

Portefeuilleanalyse

Bij zowel vastgoedbeleggers als overige organisaties kan de vastgoedportefeuille veranderen door fusie, overname, groei of krimp. Veranderende omstandigheden kunnen resulteren in een andere beleggingsstrategie. Nouwens Bedrijfsmakelaardij kan een portefeuilleanalyse uitvoeren en u adviseren over acquisitie, dispositie, rendementsverbetering en risicovermindering.