Nieuw in de verkoop: Vaartweg 81J te Lelystad

  • wp_20170728_11_29_50_pro.jpg

Op bedrijventerrein Noordersluis ligt deze verrassende, representatieve en hoogwaardige bedrijfsruimte op de begane grond en kantoor op de verdieping. De totale oppervlakte bedraagt ca. 144 m2. (72 m2 begane grond en 72 m2 verdieping). 

Deze zeer complete unit maakt onderdeel uit van het bedrijfsverzamelgebouw “Select Business Center de Vaart; keurige en recent hoogwaardig gebouwde bedrijfsruimten. De afwerking van deze unit is zeer compleet. Er is een elektrische overheaddeur geplaatst, een complete verdieping voor de kantoorruimte en de installaties waaronder CV-gas en elektra (krachtstroom) zijn zeer uitgebreid. 
De verdieping heeft een vast gevelraam waardoor er veel daglicht in de kantoorruimte op de verdieping komt. De verdieping heeft ook een badkamer en een keuken. 
Wat dit complex bijzonder maakt is de uitvoering van het gebouw: waar doorgaans voor staalconstructies met metalen gevelelementen wordt gekozen, is dit complex uitgevoerd in beton welk als voordeel heeft een duurzame uitstraling, hoge isolatiewaarde, brandveilig en inbraak werend. Alle ramen hebben HR beglazing, er is dakisolatie toegepast, de overheaddeur is dubbelwandig en geïsoleerd. 

Kortom, een zeer goed afgewerkte bedrijfsruimte waar u zonder opknapkosten in kunt. Alle installaties zoals verwarming, alarm en verlichting zijn aanwezig en up to date. 

De aanvaarding is in overleg 
Bij de bedrijfsruimte horen 2 vaste parkeerplaatsen. In de directe omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. 

Vraagprijs € 110.000,00 k.k. ex. BTW

Meer informatie bij aanbod op deze website.