Nieuw in de verkoop, Kringloop 9-11 Zeewolde

  • Funda-Kringloop-9-Zeewolde-0040.JPG.jpg

Kringloop 911 Zeewolde

vraagprijs: € 598.000,00 k.k.

DE IDEALE COMBINATIE VAN WONEN EN WERKEN!
VRIJSTAAND, multifunctioneel royaal WOONHUIS met KANTOORPAND met eigen parkeerplaatsen en carport aan de rand van kleinschalig bedrijventerrein Krachtenveld op goede zicht- en bereikbare locatie gelegen, waar soortgelijke bebouwing is gerealiseerd, waarvan het merendeel een kantoorfunctie heeft.

Op een fraaie zichtlocatie aan de doorgaande weg, de Kringloop, te Zeewolde gelegen riant pand bestaande uit een royaal woongedeelte met op de begane grond ,een uitgebouwde woonkamer, een dichte woonkeuken met keukenopstelling waarin ingebouwde apparatuur, een toiletruimte, meterkast, slaapkamer met aangrenzende badkamer met wastafel en douchehoek en een inpandige berging, te bereiken via de keuken. Op de verdieping bevinden zich 6 slaapkamers en een 2e badkamer met 2 wastafels, een ligbad en een douchehoek.

Het kantoorgebouw heeft op de begane grond een eigen ingang, maar is ook binnendoor te bereiken via de berging, die grenst aan de keuken van het woongedeelte en uitkomt in het portaal van het kantoorgedeelte, waar zich 2 toiletruimten bevinden, een grote hal met trapopgang, 3 kantoorruimtes, een pantry en een wasruimte met dubbele douche. Deze ruimte kan ook als berging annex archiefruimte worden gebruikt. Op de verdieping bevinden zich 3 kantoorruimten.

Het woongedeelte heeft een woonoppervlakte van ca. 235 m² met een inhoud van ca. 815 m³.
Het kantoorgedeelte heeft een oppervlakte van ca. 190 m² met een inhoud van ca. 670 m³.
Het bestemmingsplan is onder andere : gezondheidszorgfunctie, logiesfunctie

Vraagprijs € 598.500,- kosten koper (geen BTW van toepassing)
Huurprijs € 5.800,00 per maand (geen BTW van toepassing)
Aanvaarding : in overleg, op korte termijn mogelijk
Bouwjaar 1999