Vooraankondiging start verkoop 80 bedrijfsunits te Lelystad

  • NoorderPlaza-pag1.png

Vooraankondiging! Op korte termijn starten wij met de verkoop van 80 nieuwbouw bedrijfsunits op bedrijventerrein Noordersluis te Lelystad.

NoorderPlaza Lelystad bestaat uit twee vrijstaande, degelijke nieuw te bouwen moderne bedrijfsverzamelgebouwen met daarin 80 bedrijfsunits. NoorderPlaza is centraal gelegen op bedrijventerrein Noordersluis te Lelystad op een fraaie hoeklocatie aan de doorgaande Zuiveringweg. De gebouwen staan op een ruim en in het groen gelegen perceel. Het bedrijventerrein Noordersluis is gelegen in het zuidwesten van Lelystad. De ligging aan het stedelijk hoofdwegennet (Visarenddreef en Westerdreef) en een doorgaande vaarroute nabij het Markermeer en IJsselmeer vormen specifieke vestigingsfactoren die gunstig zijn voor transportbedrijven, dienstverlenende bedrijvigheid en bedrijvigheid gericht op zeil- en recreatievaart. Het gebied is verder functioneel en ruim opgezet, waarbij de Zuiveringweg voor de belangrijkste interne ontsluiting zorgt.

Noordersluis heeft een oppervlakte van circa 130 hectare en is vrijwel geheel uitgegeven. Het bedrijventerrein kent een inwaartse milieuzonering, waardoor het mogelijk is dat een divers palet aan bedrijvigheid zich kan vestigen. Hierdoor is het terrein gemengd van karakter waar zowel lichte als industriële bedrijvigheid naast elkaar goed kan functioneren.

De multifunctionele units zijn beschikbaar in diverse afmetingen. Hierdoor zijn ze zowel zakelijk als privé de juiste keuze, zeker in combinatie met de perfecte ligging. Het is mogelijk om meerdere units te koppelen. De units krijgen géén gasaansluiting. Ze worden, zoals past in de huidige tijd, gasloos opgeleverd.

Tussen de bouwblokken en aan de perceelgrenzen wordt het terrein met klinkerbestrating verhard. Dit zorgt onder meer voor ruim voldoende parkeerruimte.

· De units zijn te koop. Ook bestaat de mogelijkheid om de bedrijfsunits in verhuurde staat – als belegging- te aanvaarden.

· Financiering is mogelijk

· VvE met lage lasten

· Het complex is veilig afsluitbaar met de (op afstand bedienbare) elektrische schuifpoort.

· Moderne en frisse uitstraling door antracietkleurige stenen en zwarte gevel sandwichpanelen.

· Uitermate geschikt voor kleinere bedrijven of stalling van boot, camper, oldtimer, sportauto vouwwagen of caravan.

· Inclusief infrastructuur voor water en elektra.

· Gunstige ligging op het bedrijventerrein

 

Uitgebreide informatie kunt u vinden op noorderplaza.nl