Nieuw in de verkoop: Zuiveringweg 56,58,60 en 62 Lelystad

  • Foto_1.jpg

 

TE KOOP OF TE HUUR

Zuiveringweg 56,58,60 en 62, Lelystad

Vraagprijs € 585.000,000 k.k. ex BTW

Huurprijs per jaar: € 60.000,00 ex. BTW

Dit object is te koop gekomen omdat het huidige bedrijf vanwege succes naar een groter pand gaat verhuizen.

Op een mooie zichtlocatie aan de doorgaande Zuiveringweg op bedrijventerrein Noordersluis in Lelystad ligt dit vrijstaande, multifunctionele bedrijfspand op een ruime kavel van 2.905 m2.

Uniek van dit object is dat er 2 woonbestemmingen op het perceel aanwezig zijn! Dat maakt het object nog multifunctioneler. Er is van alles mogelijk met het pand en de grote kavel.

Het geheel heeft een bebouwd oppervlakte van ca. 950 m2., bestaande uit ca. 742 m2 kantoor/showroom/bedrijfsruimte en ca. 208 m2 woonruimte.

Rondom het pand is er volop ruimte om te parkeren en voor buitenopslag.

 Van toepassing is het bestemmingsplan Noordersluis 2012.

Bedrijventerrein Noordersluis is gelegen in het zuidwesten van Lelystad. De ligging aan het stedelijk hoofdwegennet (Visarenddreef en Westerdreef) en een doorgaande vaarroute nabij het Markermeer vormen specifieke vestigingsfactoren die gunstig zijn voor transportbedrijven, dienstverlenende bedrijvigheid en bedrijvigheid gericht op zeil- en recreatievaart. Het gebied is verder functioneel en ruim opgezet, waarbij de Zuiveringweg voor de belangrijkste interne ontsluiting zorgt.

Noordersluis heeft een oppervlakte van circa 130 hectare en is vrijwel geheel uitgegeven. De uitbreiding die nog mogelijk is, vindt met name plaats aan de rand van het terrein. Het bedrijventerrein kent een inwaartse milieuzonering, waardoor het mogelijk is dat een divers palet aan bedrijvigheid zich kan vestigen. Hierdoor is het terrein gemengd van karakter waar zowel lichte als industriële bedrijvigheid naast elkaar goed kan functioneren.

Kadastrale gegevens

Gemeente Lelystad, sectie N, nummer 2990, groot 29 are en 05 centiare.

* voorzien van kunststof kozijnen

* 2 ingangen op de kavel

* het buitenterrein is geheel bestraat

* een bezichtiging waard!

* aanvaarding in overleg